Shipping & Returns

VERZENDING

Kies de gewenste verzendmethode. Als je op werkdagen voor 17:00 besteld sturen we het dezelfde dag nog op en heb je jouw fashion items met een beetje geluk de volgende dag al in huis. Extra leuk: bij een bestelling vanaf € 75,- is het versturen van je pakketje bij ons gratis!

* Dit is de geschatte levertijd na het versturen van de bestelling. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen

BEZORGING

De bezorgkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en de bezorgmethode. Voor Nederland is dit €4,95. De verzendkosten worden berekend na de verrekening van eventuele korting als gevolg van acties, productkortingen of waardebonnen en kortingscodes. Na het plaatsen van jouw bestelling ontvang je automatisch via de door jouw doorgegeven mailadres de track and trace code waarmee je jouw pakketje kunt volgen. Onze pakketten worden geleverd door PostNL.

RUILEN & RETOURNEREN RETOURNEREN

Ons streven is dat je tevreden bent met alles wat je shopt bij liberati.nl. Mocht een artikel toch helaas niet aan je verwachtingen voldoen of niet passen, dan kun je altijd binnen 14 dagen na ontvangst retourneren (op eigen kosten en in de originele verpakking) naar het onderstaand adres.

Vergeet niet je orderbevestiging bij je retour te voegen, deze heb je eerder ontvangen bij je bestelling.  Wanneer wij je retour in ontvangst nemen, krijg je het bedrag binnen 14 dagen op je rekening teruggestort.

RUILEN

Wil je jouw item ruilen voor een andere maat? Meld je omruiling aan door een mail te sturen aan info@liberati.nl en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en rekeningnummer. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen. Zonder bewijs van verzending met tracking code worden zoekgeraakte zendingen niet gecrediteerd. Versturen van brievenbus post is altijd op eigen risico!

RETOURVOORWAARDEN

– Het artikel is voorzien van ons label en is onbeschadigd en niet gedragen/gewassen en dient ook geen parfumgeur of make-up vlek te hebben
   (passen mag natuurlijk altijd)
– Afgeprijsde artikelen nemen wij niet retour – Accessoires / Schoenen nemen wij niet retour
– De kosten voor het retourzenden zijn voor de afzender.

 

ADRES
Liberati Clothing
Stationsplein 1
6131 AS Sittard, Nederland

MEER INFO?

Je mag ons altijd mailen indien je vragen hebt, we’re here for you! Dit kan naar: info@liberati.nl. Ook kun je ons bereiken via onze Bel/WhatsApp-service op het nummer: +31 6 25544163